Heksenles 3

Gepubliceerd op 20 april 2022 om 11:04

Afgelopen zondag een prachtige les gehad van mijn derde hekserij les.

Allereerst werd er ingegaan in de les over meditatie en de verschillende soorten meditatie. 

 

De kracht van meditatie zit hem in veel dingen, zo kun je het gebruiken om je hoofd leeg te maken, of gebruiken als grondingsoefening, contact te maken met je gidsen, engelen of voorouders. Je kunt visueel een geleide meditatie doen. Meditatie kan al wandelend, dansend of wanneer je creatief mandala’s tekent, ook als een vorm van meditatief bezig zijn. 

 

Gedachten komen en gaan, en in een meditatie leer je je gedachten los te laten, als zachte of donkere wolkjes die voorbij razen in de drukte van alledag. Kortom, de balans weer terug vinden in jezelf en ontspannen en uitgerust weer de dag te beginnen of te eindigen. Heel veel mogelijkheden tijdens een meditatie.

 

Tijdens de les kwamen mooie gesprekken los, zowel diepgaand als verwarmend.

De chakra’s werden besproken en zo was de les weer rond, om daarna creatief bezig te zijn, met een eigengemaakte bezem.

 

De bezem die ik gemaakt heb, wilde ik maken met een pauwenveer. Een pauwenveer staat voor waarnemen en bewustwording, zowel fysieke als de spirituele zintuigen. Voor mij betekent dit, me nog meer laten ZIEN aan de buitenwereld, wie ik ben. Met al mijn kwaliteiten, mijn goede kanten, maar ook mijn schaduwkanten. Alles mag gezien worden.

 

Liefs Monique 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.