Witches reviews

Logisch dat je benieuwd bent naar de ervaringen van de andere dames en heren die onze Hekserij Modules volgen daarom kun je daar hier meer over lezen.

Money Jar

Naar een onwijs leuke les geweest van Marly en Vivian. Daar hebben we met zijn allen een spirituele reis gemaakt en contact gelegd met onze gidsen die ons stonden op te wachten boven op de berg tijdens een geleide meditatie. Marly vertelde hoe je jezelf goed kunt gronden. Ik mocht contact maken met een lichtmeester die badend in het witte licht voor me stond. Deze prachtige gedaante had een mooie boodschap voor me. 

Lees meer »

Schouwen les

De toekomst voorspellen, willen we allemaal wel! Kijken in een glazen bol en je laten verrassen naar de uitkomst die er voor jou op dat moment ontstaat. 

Lees meer »

Kruidenwandeling

Het zonnetje schijnt als ik arriveer voor de 4de kruidenles. Ditmaal wordt er een kruidenwandeling georganiseerd. Ik verheug me enorm op deze les, omdat ik zelf ook steeds meer bezig ben met kruiden en etherische oliën, om mijn eigen brouwseltjes te maken, om mezelf, maar ook anderen mee te mogen verrijken. 

Lees meer »